Εκεί που χτυπά η καρδιά


Συγγραφέας : Στεφάνου, Μαρία
Εκδότης : Εκδόσεις Bell
Έτος έκδοσης : 2022
ISBN : 978-960-620-895-9
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

10.90 € 9.81 €




Αμάντα
Υπάρχει ένα μυστικό… Ένα μυστικό που δεν πρέπει να το μάθει κανένας, γιατί είναι ικανό να με καταστρέψει.
Και νόμιζα πως είχα καλύψει τα ίχνη μου, πως δεν κινδύνευα. Αλλά έκανα λάθος. Ο Άρης Σμαραγδής ξέρει. Και μ’ εκβιάζει. Το χρησιμοποιεί για να κερδίσει αυτό που θέλει. Εμένα, στο κρεβάτι του. Αλλά δεν πρόκειται να υποκύψω, όποιο κι αν είναι το τίμημα. Μου είναι όμως τόσο δύσκολο να αγνοήσω αυτή την απόκοσμη έλξη που νιώθω γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Και γίνεται όλο και πιο δύσκολο ν’ αντισταθώ, να ελέγξω τα συναισθήματά μου, να κατευνάσω τους ξέφρενους χτύπους της καρδιάς μου και να μην αναρωτιέμαι για το αν εκείνος έχει στ’ αλήθεια καρδιά.

Άρης
Χρήματα, εξουσία, γυναίκες. Μ’ αυτή τη σειρά… ή και αντίστροφα. Όμως όλα απαραίτητα για έναν άντρα –και, αναμφίβολα, εύκολη υπόθεση για μένα.
Η Αμάντα Βαλσάμη όμως είναι μια άλλη ιστορία, μια αληθινή πρόκληση. Ήθελα τόσο πολύ να την ανταγωνιστώ, ν’ αναμετρηθώ μαζί της και, κυρίως, να την υποτάξω. Να τη ρίξω στο κρεβάτι μου και να την κάνω ολοκληρωτικά δική μου. Όμως εκείνη αντιστέκεται κι εγώ δεν έχω σκοπό να κάνω πίσω, καθώς έχω μάθει να παίρνω πάντα αυτό που θέλω, με θεμιτά και αθέμιτα μέσα… Ίσως επειδή είμαι στ’ αλήθεια κακός. Ίσως επειδή υπάρχει ένα μεγάλο κενό στο στήθος μου, εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει και να χτυπά η καρδιά μου.


Η Μαρία Στεφάνου γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα δυτικό προάστιο της Αθήνας. Από μικρό παιδί τη μάγευε ο χώρος του θεάτρου και το όνειρό της ήταν όταν μεγαλώσει να γίνει ηθοποιός. Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο ασχολήθηκε ενεργά με το ερασιτεχνικό θέατρο συμμετέχοντας σε θεατρικές παραστάσεις από την ηλικία της εφηβείας και για αρκετά χρόνια μετέπειτα. Αργότερα, παρακολούθησε στο Θέατρο των Αλλαγών μαθήματα υποκριτικής, κινηματογράφου και σεναρίου. Η συγγραφή προέκυψε εντελώς τυχαία και καθαρά ερασιτεχνικά, ώσπου σταδιακά εξελίχθηκε και έγινε αναγκαίος τρόπος έκφρασης. Σήμερα, συνεχίζει να ζει σε δυτικό προάστιο της Αθήνας με τον σύζυγο και την τετράχρονη κόρη της, ενώ παράλληλα εργάζεται σε γνωστή εμπορική επιχείρηση. Το 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο "Σιωπή στο σκοτάδι" ακολούθησε το "Νοέλια, Η προφητεία του Μαύρου Ρόδου" το οποίο και ολοκληρώθηκε το 2013 με την έκδοση του "Νοέλια, Η επιστροφή του Λευκού Ρόδου".






e-mail Facebook Twitter