Επιστροφή στο σώμα

Καλλιέργεια της συνειδητότητας μέσα από τη γείωση
Συγγραφέας : Τσίπηρας, Αναστάσιος
Εκδότης : Δίον
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-618-5054-76-2
Σελίδες : 328
Κατηγορίες : Σώμα, Ανθρώπινο

19.08 € 13.17 €




Το Σώμα σου δεν είναι κάτι ξεχωριστό από τη γη. Είναι η προέκταση της γης μέσα σου!
Η “Επιστροφή στο Σώμα” έρχεται να καταρρίψει χρόνια “πνευματικά” στερεότυπα που με το πέρασμα των αιώνων έχουν οδηγήσει σε μια σταδιακή αποϊεροποίηση της Φύσεως και των τέλειων δημιουργημάτων της
Το πιο μεγαλοφυές, το πάνσοφο δώρο που η γη σαν μητέρα προσφέρει στην ψυχή σου σε καλεί να επιστρέψεις σε αυτό. Μην χάνεις χρόνο λοιπόν!
Αυτό το βιβλίο θα σε βοηθήσει:
- Να γνωρίσεις καλύτερα το σώμα σου
- Να μάθεις να αντλείς θεραπευτική ενέργεια από τη γη
- Να αναβαθμίσεις την επαφή σου με τη Φύση
- Να αυξήσεις τα επίπεδα της ζωτικότητάς σου
- Να αποκτήσεις πρόσβαση στον άφθονο ενεργειακό πλούτο
της γης και πάνω από όλα,
Επιτέλους, να επιστρέψεις...
στον ξεχασμένο ναό της Ψυχής σου!
Μετά την “Τέχνη της Αναπνοής- Αήρ” και το “Οι Θεραπευτικές Δυνάμεις του Ήλιου-Ειλί” αποτελώντας τον τρίτο κατά σειρά τόμο που αντιστοιχεί στο στοιχείο της γης, το “Επιστροφή στο Σώμα” είναι στα χέρια σας, έτοιμο να σας μυήσει στα μυστικά του σώματος και να σας βοηθήσει να καλλιεργήσετε τη συνειδητότητα μέσα απο τη γείωση.
"Απλό, ζωντανό και άμεσο, μέσα την ανατρεπτική του διδασκαλία, το βιβλίο αυτό είναι έτοιμο να φέρει μια βαθειά αλλαγή στην αντίληψη κάθε ανοιχτόμυαλου αναζητητή και να προσφέρει το δικό του λιθαράκι στην απειροσύνη του εσωτερισμού και της αυτογνωσίας.

 


Ο Αναστάσιος Τσίπηρας είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο τα τελευταία 10 χρόνια, όπου εξασκεί όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής καθώς και της Χειρουργικής Στόματος, της Προσθετικής και της Εμφυτευματολογίας. Την κλασσική ιατρική του εκπαίδευση πάντα την συντρόφευε το ενδιαφέρον του για τη μεταφυσική και τον άνθρωπο, με αποτέλεσμα η έρευνα αλλά και οι υπηρεσίες του, να στραφούν από νωρίς και στον εναλλακτικό τομέα. Είναι κάτοχος διεθνούς αναγνώρισης διπλωμάτων στην Ομοιοπαθητική και στον Ιατρικό Βελονισμό και τα εξασκεί αμφότερα στο ιατρείο του, αναλαμβάνοντας όλες τις παθήσεις, σε συνδυασμό με άλλες ενεργειακές μεθόδους και θεραπευτικά συστήματα. Είναι ιδρυτής των κέντρων διακοπής καπνίσματος Easyquit. Η επιστημονική του επιμόρφωση στην Οδοντιατρική και στις Εναλλακτικές Θεραπείες είναι συνεχής, καθώς και η συμμετοχή του σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ασχολείται με τη μεταφυσική και το διαλογισμό από το 1999 και καθοδηγεί ομάδες διαλογισμού και εκπαίδευσης πάνω στην ενεργειακή θεραπεία. Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορα συστήματα ενεργειακής θεραπείας με την Ενεργονοητική να παίζει τον καθοριστικό ρόλο στην προσωπική του εξέλιξη και στις θεραπευτικές εφαρμογές του. Στον τομέα της έρευνας, ασχολείται με την συγχώνευση ολιστικών και ενεργειακών μεθόδων θεραπείας, σε συνδυασμό με τις διάφορες ειδικότητες της κλασσικής Ιατρικής. Είναι εκπαιδευτής Ενεργονοητικής και 8ης γενιάς Δάσκαλος Reiki. Είναι δημιουργός σεμιναρίων προσωπικής εξέλιξης, ευεξίας και εσωτερισμού. Αγάπη του είναι ο αθλητισμός, η μουσική, η ζωγραφική και η ασταμάτητη έρευνα αρχαίων θρησκευτικών και φιλοσοφικών παραδόσεων από όλα τα μήκη και πλάτη της γης.






e-mail Facebook Twitter