ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ - ΜΑΛΛΙΑΤΣΗΣ


Συγγραφέας : Μαλιάτσης Σάλας Κώστας
Εκδότης : Χρονικό
Έτος έκδοσης : 2018
ISBN : 9789609659048
Σελίδες : 144

12.00 € 9.00 €




Ήρθε η ώρα, ρε; Πας φαντάρος; Κι εγώ, σήμερα παρουσιάζομαι! Πας σ' έναν τυπά εκεί μπροστά, σε κοιτάει και ρωτάει το θεϊκό: «Δεν πιστεύω να έχεις κινητό με κάμερα μαζί σου!» Τον κοιτάς, του πετάς ένα «όχι βέβαια», γελάτε κι οι δυο σαν μαλάκες, βγάζετε και μια σέλφι...
Ζήσ' το, πέρνα στιγμές, δημιούργησε εμπειρίες κι αποκόμισε ιστορίες που θα έχεις να μοιράζεσαι...
...πάρε μαζί σου ό,τι σκοτώνει έντομα! Μην πας έτσι στον πόλεμο μ' αυτά τα πλάσματα!
...θα αποκτήσεις φίλους κι εμπειρίες που καμία άλλη κατάσταση δεν θα σου δώσει, καθώς... κι ατέλειωτη ξενέρα!
Θα είναι μια εμπειρία που θα την κρατήσεις για πάντα...
«Απολύομαι, ψαρούκλες, τα μαλλιά μου καν-...»
Άκυρο, δεν κάνω τίποτα τα μαλλιά μου, γιατί δεν έχω! Αλλά... «ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΛΙ ΑΛΑΝΙΑ ΜΟΥ!» Αυτό ήταν! «ΛΕΛΕ!» Σταματάω κάπου εδώ γιατί τρέχω φωνάζοντας!
Στρατιώτης Υγειονομικού, Κωνσταντίνος Μαλιάτσης 2017 Γ' ΕΣΣΟ.


Ο Κώστας Μαλιάτσης είναι ένας από τους πιο γνωστούς κωμικούς/youtubers της χώρας. Το κανάλι του στο YouTube έχει πάνω από 200.000 subscribers, ενώ τα βίντεο που ανεβάζει συγκεντρώνουν μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες views. Επίσης, γνωρίζει μεγάλες στιγμές «δόξας» περιοδεύοντας με ένα σόου μαγειρικής, το «Cooking Maliatsis», γεμίζοντας μαγαζιά και συναυλιακούς χώρους, χωρίς να ξέρει καν να μαγειρεύει. Ακόμη, παράγει κωμωδία μέσα από τις εκπομπές του στο Netwix. Μπορούμε λοιπόν να πούμε με ασφάλεια, πως είναι από τους πιο επιτυχημένους -εμπορικά και επαγγελματικά- Έλληνες στον τομέα του.






e-mail Facebook Twitter