Θάρρος ή αλήθεια


Συγγραφέας : Lackberg, Camilla
Εκδότης : Μεταίχμιο
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-618-03-2625-3
Σελίδες : 112
Σχήμα : 14x21
Κατηγορίες : Σουηδική πεζογραφία - Μυθιστόρημα Αστυνομική λογοτεχνία

11.00 € 7.70 €




Τέσσερις νέοι μαζεύονται σε μια πολυτελή βίλα για να γιορτάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Δεν τους λείπει τίποτα. Χρήμα, ομορφιά, νιάτα. Ή μήπως τα φαινόμενα απατούν; Τι κρύβεται κάτω από την αστραφτερή επιφάνεια; Τι μπορεί να έρθει στο φως όταν μια απλή παρτίδα Monopoly μετατρέπεται σε Θάρρος ή Αλήθεια; Μπορεί το παιχνίδι να οδηγήσει στην αποκάλυψη της αθέατης πλευράς της ζωής του καθενός; Ανεπούλωτα τραύματα, σκοτεινά μυστικά και ψέματα. Τίποτα δεν είναι πια το ίδιο και κανείς δεν μπορεί πια να εμποδίσει την κάθαρση.

Ανεπούλωτα τραύματα, σκοτεινά μυστικά και ψέματα. Καθώς τα πυροτεχνήματα φωτίζουν τον ουρανό της Στοκχόλμης, τα σκοτάδια διαλύονται και κανείς δεν θα μείνει ατιμώρητος.


Η Camilla Lackberg (Καμίλα Λέκμπεργ) γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1974 και μεγάλωσε στη Φιελμπάκα, ένα ψαροχώρι, 140 χλμ. περίπου από το Γέτεμποργ. Στη Φιελμπάκα εκτυλίσσονται και όλες οι ιστορίες των βιβλίων της. Από παιδί ήθελε να γίνει συγγραφέας. Μόλις έντεκα χρονών είχε διαβάσει όλα τα βιβλία της Αγκάθα Κρίστι. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Γέτεμποργ και εργάστηκε ως οικονομολόγος για μερικά χρόνια στη Στοκχόλμη. Ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής, το οποίο παρακολούθησε στη Στοκχόλμη, στάθηκε η αφορμή για να αλλάξει καριέρα. Τότε ξεκίνησε να γράφει και το πρώτο της βιβλίο "Η παγωμένη πριγκίπισσα", το οποίο κυκλοφόρησε το 2003 στη Σουηδία, όταν η Καμίλα ήταν 29 χρονών. Τρία χρόνια αργότερα τα βιβλία της πολλά υποσχόμενης σειράς με πρωταγωνιστές τη συγγραφέα Ερίκα -το alter ego της Καμίλα- και τον αστυνομικό Πάτρικ, φιγουράρουν στις λίστες των μπεστ σέλερ. Σήμερα τα βιβλία της έχουν πουλήσει πάνω από 10.000.000 αντίτυπα και έχουν εκδοθεί σε περισσότερες από 30 χώρες. Εξαιρετικά δημοφιλής στη χώρα της, πρόσφατα έλαβε η ίδια μέρος στο τηλεοπτικό "Χορεύοντας με τ' αστέρια", ενώ από τα Χριστούγεννα του 2012 προβάλλεται στη σουηδική τηλεόραση σειρά βασισμένη στα μυστήρια της Φιελμπάκα. Ζει σε ένα προάστιο της Στοκχόλμης με τον σύζυγό της και τα τρία της παιδιά. Περισσότερα για την Camilla και τα βιβλία της θα βρείτε στον προσωπικό δικτυακό της τόπο: http://www.camillalackberg.com/






e-mail Facebook Twitter