Καρέ-καρέ μαθήματα σκίτσου για αρχάριους Νο 3

Τα πρώτα βήματα: Αγρόκτημα, τρακτέρ, άλογο, αγελάδα, πρόβατο, σκύλος, γάτα, ελέφαντας, καμηλοπάρδαλη, ζέβρα, φίδι, ιπποπόταμος, κροκόδειλος, φάλαινα, ξιφίας, ψάρια, καρχαρίας, βυθός
Συγγραφέας : Νικολαΐδης, Δημήτρης, σκιτσογράφος
Εκδότης : Raster One
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 960-9710-03-9
Κατηγορίες : Σχέδιο (ζωγραφική)

5.30 € 4.72 €




Το 3ο βιβλίο της σειράς είναι αφιερωμένο στον κόσμο των ζώων, όλες οι σελίδες είναι γεμάτες με απλές γραμμές και με πολύ εύκολο τρόπο, από ζώα από όλο τον κόσμο. Ζώα, πουλιά και ψάρια μας παρουσιάζονται με πολύ εύκολο τρόπο, ο τρόπος, η διαδικασία.


Ο Δημήτρης Νικολαϊδης γεννήθηκε στο Ελευθεροχώρι Κιλκίς, κατά λάθος, από Πόντιους γονείς, ζει και σκιτσάρει στη Θεσσαλονίκη σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεόραση. Εδώ και δεκαεπτά χρόνια ασχολείται με το πολιτικό, αθλητικό, οικολογικό, κοινωνικό και σκίτσα για το αυτοκίνητο, όπως επίσης ράφει και σχολιάζει κατά καιρούς τα πολιτικόκοινωνικόαυτοκινητιστικόαθλητικά δρώμενα του τόπου μας. Σκιτσάρει τα στραβά και ανάποδα της καθημερινότητας "με τα μάτια και το μυαλό τωναόμματων μακρυμάλληδων ηρώων του . Σήμερα σκιτσάρει στην εφημερίδα "Τα Νέα της Περιφέρειας" δεκαπενθήμερη εφημερίδα της Κεντρικής Μακεδονίας,στο περιοδικό Δυτικός και εκδίδει Χιουμοριστικό 3 μηνιαίο Δωρεάν έντυπο (εκδόσεις Μαχητή). Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις σκίτσου - κόμικς και διδάσκει σε ομάδες παιδιών, σε πολλούς φορείς και συλλόγους. Σε συνεργασία με διάφορους φορείς έχει παρουσιάσει επανειλημμένως διδακτικά προγράμματα σε σχολεία.






e-mail Facebook Twitter