Κι αν δε σου το είπα σ’ αγαπώ


Συγγραφέας : Κακαλοπούλου, Γεωργία
Εκδότης : Εκδόσεις Bell
Έτος έκδοσης : 2024
ISBN : 978-960-620-965-9
Σελίδες : 288
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

10.90 € 9.81 €




«Σου δίνω την ευκαιρία να αποδράσεις, Σύλια…»
«Η χημεία δεν έχει να κάνει με τη λογική ούτε με το συναίσθημα».
«Αν με κοιτάζεις έτσι, δε θα μπορώ να κρατήσω την υπόσχεσή μου».
«Μοιάζεις με κυνηγημένο ελάφι».
Όταν εκείνη η γυναίκα παρολίγο να βρεθεί κάτω από τις οπλές του αλόγου του, ο Ραούλ Φαμπρίτσι, ο νεότερος κόμης του οίκου Φαμπρίτσι και κάτοχος ιπποφορβείου στην επαρχία της Καλτανισέτα της Σικελίας, ένιωσε πως η ζωή του δε θα ήταν ποτέ ξανά η ίδια. Ευγενής, δυναμικός και εγωιστής, πάλεψε να αναστήσει τη χαμένη περηφάνια του οίκου του αλλά τα βρήκε σκούρα με μια τρομαγμένη ελαφίνα. Την Ελληνίδα Σύλια Μαρή. Η χημεία ανάμεσά τους είναι εκρηκτική, αλλά εκείνη επιμένει να την αποστρέφεται.
Η Σύλια είχε εξαναγκαστεί να παντρευτεί εκείνον που την κακοποίησε και την άφησε έγκυο. Και κατάφερε να ζήσει μαζί του έξι γκρίζα χρόνια. Κλεισμένη στον εαυτό της, θάβοντας τα όνειρά της, παραμερίζοντας τον ερωτισμό της. Μετά το διαζύγιο, οι δικοί της της προτείνουν να φύγει για διακοπές στην Ιταλία, στο παλιό εξοχικό των παππούδων της. Όμως εκεί θα κινδυνέψει!
Ο Ραούλ Φαμπρίτσι είναι επικίνδυνος. Έχει βάλει σκοπό να την κάνει να θυμηθεί πως είναι γυναίκα και να τη λυτρώσει από τον εαυτό και το παρελθόν της. Ο μεγαλύτερος όμως κίνδυνος για τη Σύλια είναι μήπως χάσει την καρδιά της από έναν άντρα τον οποίο δε θα μπορέσει να αποκτήσει ποτέ.


H Γεωργία Κακαλοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Η καταγωγή της είναι από Κρήτη και Μικρά Ασία. Αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Κατερίνης και εισήχθη στο ΤΕΙ Επισκεπτριών Υγείας Αθήνας, έκανε σπουδές κλασσικής κιθάρας και αρμονίας της μουσικής πήρε μαθήματα υποκριτικής σε ερασιτεχνικό θέατρο και συμμετείχε σε παραστάσεις έκανε μαθήματα ζωγραφικής Είναι σύζυγος και μητέρα δυο παιδιών. Η μεγάλη της αγάπη είναι η συγγραφή μυθιστορημάτων. Εξέδωσε τα δυο πρώτα της μυθιστορήματα "Το διαμάντι της ερήμου" και το 'Πέρα από την αγάπη" το 2005, 2006 αντίστοιχα. Το "Θεοί και φύλακες" είναι το τρίτο της βιβλίο και το μοναδικό με φανταστικό περιεχόμενο. Γράφει στίχους και άρθρα σε μια διαδικτυακή εφημερίδα την "Μαγκ".






e-mail Facebook Twitter