Νήματα που ενώνουν


Συγγραφέας : Κίκα Χατζοπούλου
Εκδότης : Εκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-618-07-0509-6
Σελίδες : 448
Κατηγορίες : Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη

16.60 € 14.94 €




ΟΙ ΜΟΙΡΑΪΔΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ, ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΡΙΑΔΕΣ: μία να γνέθει, μία να ξεδιαλέγει τα νήματα και μία να κόβει τις κλωστές που ενώνουν τους ανθρώπους με τα πράγματα που αγαπούν, αλλά και με την ίδια τη ζωή. Οι αδελφές Όρα δεν αποτελούν εξαίρεση. Η Ιώ, η μικρότερη, χρησιμοποιεί τις θεϊκές ικανότητές της δουλεύοντας ως ιδιωτική ντετέκτιβ στη μισοβυθισμένη πόλη του Αλάντε.
Όμως, η πιο πρόσφατη υπόθεση που αναλαμβάνει τη φέρνει μπροστά σε μια αποτρόπαια ανακάλυψη: κάποιος αρπάζει γυναίκες, ακρωτηριάζοντας το νήμα της ζωής τους, και στη συνέχεια τις εξαπολύει ως «αερικά» στην πόλη για να σκοτώσουν. Προκειμένου να βρει τον ένοχο, η Ιώ θα πρέπει να συνεργαστεί με τον Εντέι Ρούνα, το δεξί χέρι της διαβόητης βασίλισσας της Μαφίας – και επίσης το αγόρι που είναι γραφτό της να αγαπήσει, μιας και τους συνδέει, πριν ακόμα συναντηθούν, ένα σπάνιο νήμα του πεπρωμένου.
Η υπόθεση γίνεται πολύ προσωπική όταν η αποξενωμένη μεγάλη αδελφή της Ιώς επιστρέφει στην πόλη, στο πλευρό του βασικού υπόπτου της. Στην πορεία των ερευνών, μυστικά του παρελθόντος της βγαίνουν στο φως, ενώ τα συναισθήματά της για τον Εντέι δυναμώνουν. Μέσα σε όλα αυτά, η Ιώ θα πρέπει να ακολουθήσει στοιχεία που την οδηγούν στις πιο σκοτεινές γωνιές του Αλάντε και να ξεσκεπάσει μια συνωμοσία στην οποία εμπλέκονται ορισμένοι από τους ισχυρότερους παράγοντες της πόλης – προτού η καταστροφή χτυπήσει τη δική της πόρτα.







e-mail Facebook Twitter