Νυχτερινός δρόμος


Συγγραφέας : Hannah, Kristin
Εκδότης : Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-960-645-559-9
Σελίδες : 520
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

19.90 € 17.91 €




Επί δεκαοχτώ χρόνια, η Τζουντ Φαραντέι δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες των παιδιών της παραμερίζοντας τις δικές της και το αποτέλεσμα είναι ορατό – τα δίδυμα παιδιά της, η Μία και ο Ζακ, είναι δύο έξυπνοι και ευτυχισμένοι έφηβοι. Όταν η Λέξι Μπέιλ μετακομίζει στη μικρή, κλειστή πόλη τους, η Τζουντ είναι η πρώτη που την καλοδέχεται. Η Λέξι, πρώην παιδί ανάδοχων οικογενειών, με σκοτεινό παρελθόν, σύντομα γίνεται η καλύτερη φίλη της Μία. Ο Ζακ ερωτεύεται τη Λέξι και οι τρεις τους γίνονται αχώριστοι.

Η Τζουντ κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει τα παιδιά της, αλλά η τελευταία χρονιά του λυκείου είναι για όλους μια δοκιμασία. Ένα επικίνδυνο, εκρηκτικό διάστημα με αλκοόλ, αυτοκίνητα, πάρτι και παιδιά που θέλουν να ξεδώσουν. Και μετά, μια ζεστή καλοκαιρινή νύχτα, εξαιτίας μιας λάθος απόφασης, η οικογένεια Φαραντέι διαλύεται και η Λέξι χάνει τα πάντα. Τα επόμενα χρόνια, όλοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες εκείνης της βραδιάς και να βρουν έναν τρόπο να ξεχάσουν… ή τη δύναμη να συγχωρήσουν.

Γλαφυρό, οικουμενικό και συναισθηματικά περίπλοκο, το βιβλίο αυτό θίγει ζητήματα που αφορούν τη μητρότητα, την ταυτότητα, την αγάπη και τη συγχώρεση. Ένα φωτεινό, συγκινητικό μυθιστόρημα που καταπιάνεται τόσο με τον απίστευτο πόνο της απώλειας, όσο και με την εκπληκτική δύναμη της ελπίδας.

Η Κρίστιν Χάνα, στα καλύτερά της, αφηγείται μια αξέχαστη ιστορία για τη λαχτάρα ενός κοριτσιού να αποκτήσει οικογένεια, την ανθεκτικότητα της ανθρώπινης καρδιάς και τη δύναμη που απαιτείται για να συγχωρήσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε.


Η Kristin Hannah έχει είκοσι δύο μυθιστορήματα στο ενεργητικό της, πολλά από τα οποία φιγουράγουν στις λίστες μπεστ σέλερ των New York Times.






e-mail Facebook Twitter