Ο μυστικός κώδικας του Πυθαγόρα και η αποκρυπτογράφησι της διδασκαλίας του

(ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
Συγγραφέας : Δάκογλου, Ιπποκράτης
Εκδότης : Νέα Θέσις
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 173195
Σελίδες : 175
Τόμος : 2
Κατηγορίες : Μαθηματικά - Ιστορία

15.90 € 11.13 €




Ένας καλός και επιτυχής αποσυμβολισμός λέξεων ή φράσεων ή άλλων συμβόλων από τα διασωθέντα κείμενα των Αρχαίων Ελλήνων, δύναται να παρουσιάση μεγάλες εκπλήξεις και να μετατρέψη έννοιες που πριν εθεωρούντο ως έννοιες της αφηρημένης εσωτερικής φιλοσοφίας, σε απολύτως τεκμηριωμένες αλήθειες της εφηρμοσμένης πλέον φιλοσοφίας, δηλαδή των θετικών επιστημών.
Έτσι, στον παρόντα τόμον, ο ερευνητής-συγγραφεύς αποσυμβολίζει και μετατρέπει τις άγνωστες συμβολικές έννοιες της "ΤΕΤΡΑΚΤΥΟΣ" του Πυθαγόρου και του "ΣΦΑΙΡΟΥ" του Εμπεδοκλέους σε βασικούς παράγοντες της κατά Πυθαγόρα κοσμογονικής και κοσμολογικής δημιουργίας του σύμπαντος.
Αποδεικνύεται η αλήθεια της υπάρξεως του αέναου στροβιλισμού των στοιχείων της φύσεως, η αλήθεια και ο υπολογισμός της διαστολής του Κλειστού Σύμπαντος, η αλήθεια και ο τρόπος δημιουργίας και λειτουργίας των πλανητικών συγκροτημάτων, από τα Σπειροειδή Πλανητικά Νεφελώματα. Αποκαλύπτεται σε όλο το μεγαλείο του το Πυθαγόρειο Πλανητικό Modelo, το οποίο ο μαθητής του Φιλόλαος δεν ετόλμησε να παρουσιάση ολοκληρωμένο περιορισθείς μόνον σε μισόλογα.
Από δε το αποκαλυφθέν μεγάλο σχέδιο της Αρμονίας των Σφαιρών (βλέπε πρώτο τόμο) προκύπτει όλη η άγνωστη αλήθεια του Παλλομένου Σύμπαντος με αποκορύφωμα την εξ αυτού αποκάλυψι της περίφημης και πραγματικής ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕΛΩΔΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ, σε φθόγγους (νότες) και σε πραγματικό μουσικό ήχο







e-mail Facebook Twitter