Oι κουκκίδες δημιουργούν την ζωή που ζείς

Koυκκίδες, η φωτογραφία της ζωής μας
Συγγραφέας : Καλογήρου, Αντώνιος Γ.
Εκδότης : Η Δυναμική της Επιτυχίας
Έτος έκδοσης : 2020
ISBN : 960-7604-82-8
Σελίδες : 200
Σχήμα : 21Χ14
Κατηγορίες : Επιτυχία και προσωπικότητα Συμβουλευτική

12.72 € 8.78 €




Κάθε ωραία έγχρωμη φωτογραφία που βλέπουμε τυπωμένη, αποτελείται από έναν τεράστιο αριθμό χρωματιστών κουκκίδων που όμως βρίσκονται και στη σωστή γι' αυτές θέση. Έτσι ακριβώς είναι και η φωτογραφία της ζωή μας, ο "πίνακάς" μας. Αποτελείται από τον τεράστιο αριθμό των στιγμών που έχουμε βιώσει, αλλά και από το χρώμα που είχε η καθεμιά. Αν στις στιγμές μας δεν έχουμε δώσει χρώμα, ή εάν τους έχουμε δώσει λάθος χρώμα ή απόχρωση, τότε η εικόνα της μέχρι σήμερα ζωής μας δεν θα είναι αυτή που θέλουμε.

Μπορούμε όμως να την κάνουμε υπέροχη, υπάρχει τρόπος...

Πιστεύω βαθιά πως όλοι μας μπορούμε και να παίρνουμε από τις "κουκκίδες" της ζωής μας τα μαθήματα που μας χαρίζουν, αλλά και να τις χρωματίζουμε με τα σωστά χρώματα. Είμαι βέβαιος ότι αυτό το βιβλίο μπορεί να σε βοηθήσει να φτιάξεις για τη ζωή σου τον "πίνακα" που σου αξίζει, δικαιούσαι και μπορείς!!!


Ο Αντώνης Γ. Καλογήρου είναι ιδρυτής και ηγέτης του Ινστιτούτου Δυναμικής Ανάπτυξης, συγγραφέας των μπεστ σέλλερ "Η δυναμική της επιτυχίας", "Έτσι πετυχαίνεις", και "Το ταξίδι στη χώρα που δε βλέπουν τα μάτια...", καθώς και προσωπικός σύμβουλος πολλών προσωπικοτήτων της ελληνικής κοινωνίας. Έχει δημιουργήσει τη μέθοδο Καλογήρου, την οποία διδάσκει στα βιωματικά του σεμινάρια. Από το 1972, χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα και στην Κύπρο έχουν παρακολουθήσει τα βιωματικά του σεμινάρια, με θέμα τη στρατηγική της αυτοεξέλιξης, της επιτυχίας και της ευτυχίας, και έχουν φέρει θεαματικά αποτελέσματα στη ζωή τους.






e-mail Facebook Twitter