Ουρανία, το δέντρο που μιλούσε


Συγγραφέας : Μπιτσιάνη, Δήμητρα
Εκδότης : Οσελότος
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-618-205-097-2
Σελίδες : 106
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Διήγημα

14.00 € 9.80 €




Η ιστορία αυτή, μιλά για τη Γυναικεία Φύση και τη σύνδεσή της με τον πλανήτη μας, τη Γη.
Μέσα από την προσωπική της ιστορία που εκτυλίσσεται κυρίως σαν εσωτερικός διάλογος, το κεντρικό πρόσωπο, η Ελπίδα, θα βιώσει πρωτόγνωρες εμπειρίες που θα την οδηγήσουν στην εσωτερική της πληρότητα.
Στην ιστορία αυτή, ο κύριος σύνδεσμός της είναι ένα δέντρο. Μια βελανιδιά στον προγονικό χώρο του κτήματος που κληρονομεί, την οδηγεί στο πεπρωμένο της ψυχής της.

Το βιβλίο αυτό είναι αφιερωμένο στη γιαγιά μου τη Δήμητρα, τη μητέρα του πατέρα μου, της οποίας το όνομα φέρω. Αν και δεν πρόλαβα να την γνωρίσω, αισθάνομαι πως ο δεσμός που μας ενώνει είναι πιο ισχυρός από την ανάμνηση.
Το βιβλίο είναι αφιερωμένο επίσης, σε όλες τις γενναίες ψυχές που ενσαρκώθηκαν και ενσαρκώνονται στον πλανήτη αυτό ως Γυναίκες, για την υπηρεσία, την αγάπη και τη φροντίδα που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν.

 


Η Δήμητρα Μπιτσιάνη, γεννήθηκε στην Αθήνα. Εργάστηκε για 23 χρόνια σε αθλητική Ομοσπονδία, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με αρκετές μορφές τέχνης, όπως το Tae-Kwon-Do, Ikebana (ιαπωνική ανθοδετική), Χορός κ.α. Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Peter Hess (Ηχομασάζ-Ηχοθεραπεία) στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ηχοθεραπεύτρια (ηχογαβάθες και γκονγκ). Της αρέσει να διαβάζει λογοτεχνία κ.ά. Γράφει παραμύθια και ποιήματα και το "Μάρουελ" είναι το πρώτο της παραμύθι που εκδίδεται. Ζει στην Αθήνα με τον άντρα της και τις γάτες τους.






e-mail Facebook Twitter