Ρήγας καρό


Συγγραφέας : Dazieri, Sandrone
Εκδότης : Εκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-618-07-0441-9
Σελίδες : 576
Κατηγορίες : Ιταλική πεζογραφία - Μυθιστόρημα Αστυνομική λογοτεχνία

19.90 € 17.91 €




Την επομένη μιας τρομερής χιονοθύελλας που έβαλε στο ψυγείο ολόκληρη την περιφέρεια των Μάρκε στην καρδιά της Ιταλίας, η πρώην αστυνομική υποδιευθύντρια Κολόμπα Καζέλλι βρίσκει στην αποθήκη του σπιτιού της έναν αυτιστικό νεαρό, σε κατάσταση σοκ και λερωμένο με αίματα.
Η Κολόμπα έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση εδώ και ενάμιση χρόνο και προσπαθεί να συνέλθει μετά την άγρια επίθεση, που παρ’ ολίγο να τη σκοτώσει, από έναν άγνωστο άντρα και την απαγωγή του Ντάντε Τόρρε, ενός από τους ελάχιστους φίλους της και ιδιοφυούς κυνηγού εξαφανισμένων. Καταρρακωμένη από την αϋπνία και τις κρίσεις πανικού, η Κολόμπα δεν αντέχει να αντιμετωπίσει ξανά τη βία και τον θάνατο. Πολύ σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι ο Τόμμυ –έτσι λένε τον νεαρό– είναι ο μοναδικός επιζών μιας οικογενειακής σφαγής, που φαίνεται να έχει τη σφραγίδα του Πατέρα, του κατά συρροή απαγωγέα και δολοφόνου που σκότωσε η ίδια πριν από χρόνια. Μήπως κάποιος βαδίζει στα ίχνη του και ο Τόμμυ είναι η πρώτη ψηφίδα ενός μυστηρίου με ρίζες στο παρελθόν; Μήπως εκεί μπορεί να βρει το νήμα που θα την οδηγήσει στα ίχνη του χαμένου Ντάντε;


O Σαντρόνε Ντατσιέρι (Κρεμόνα, 1964) διηύθυνε για χρόνια την περίφημη αστυνομική σειρά του εκδοτικού οίκου Μondadori με τα κίτρινα εξώφυλλα. Έχει εκδώσει τρία μυθιστορήματα με ήρωα τον Γορίλλα, έναν ιδιότυπο, θεωρούμενο "τρελό", ιδιωτικό ντέτεκτιβ.






e-mail Facebook Twitter