Χαμένος στο Χρόνο


Συγγραφέας : Riddle, A. G.
Εκδότης : Anubis
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-618-5797-28-7
Σελίδες : 520
Σχήμα : 14x21
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα Επιστημονική φαντασία

23.30 € 20.97 €




ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΕΠΡΑΞΕ

Πριν από δέκα χρόνια, ο Δρ. Σαμ Άντερσον εφηύρε μια μηχανή που άλλαξε τον κόσμο για πάντα. Τώρα η ζωή του κινδυνεύει να καταστραφεί – και ίσως η ανακάλυψή του να ευθύνεται γι’ αυτό. Ένα μοιραίο πρωινό, ο Σαμ και η κόρη του κατηγορούνται για τη δολοφονία της συντρόφου και συνεργάτιδας του Σαμ, Νόρα Τόμας. Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Ο Σαμ αποφασίζει να ομολογήσει το έγκλημα για να εξασφαλίσει την ελευθερία της κόρης του.

Χάρη στην εφεύρεση του Σαμ, οι στυγνοί εγκληματίες δεν καταδικάζονται πια σε φυλάκιση, αλλά εξορίζονται στο απώτατο παρελθόν, τότε που οι δεινόσαυροι κυριαρχούσαν στη Γη. Λίγο πριν εξοριστεί στην Ύστερη Τριαδική εποχή, ο Σαμ παίρνει όρκο να αποδείξει την αθωότητά του. Αυτό που δε γνωρίζει, όμως, είναι ότι το παρελθόν κρύβει ένα μυστικό που αποτελεί τη μοναδική του ελπίδα να σώσει τον εαυτό του και την οικογένειά του…

Καταιγιστική πλοκή και συνεχείς ανατροπές συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα επιστημονικής φαντασίας και αστυνομικού μυθιστορήματος, που φέρει την υπογραφή του κορυφαίου Α.G. Riddle.







e-mail Facebook Twitter